Közel 70 ezer elért felhasználó

Január hónapban Kisvejkei Tanoda projektünk Facebook oldala 69 692 felhasználót ért el, és összesen 156 664 alkalommal láttak a felhasználók a rajongói oldallal összefüggő tartalmat. Az átlagos napi elérésünk 2250 volt ebben a hónapban, szemben a decemberi 500 fővel, ami 450%-os javulást jelent. Az elért felhasználóink 62%-a nő, 38%-a férfi. A legtöbben ebben a hónapban a 25-44 korosztályba tartoznak, de jók a mutatóink a 18-24 és a 45-54 korosztályban is. Az aktív felhasználókat nézve 74% nő, 26% férfi, és itt is a 25-44 korosztály a legaktívabb.

Rajongói bázis

Rajongóink száma január végére elérte a 115 főt, vagyis kicsivel több mint megdupláztuk a december végi értéket. Rajongóink 71%-a nő, 29%-a férfi. A legtöbb rajongónk Tolna megyéből származik, amely megyében a projekt is terveink szerint megvalósul. Megyén kívülről Budapest, Székesfehérvár és Pécs tartozik még az élmezőnybe. Országon kívülről Németországból, Amerikai Egyesült Államokból, Ausztriából, Romániából és Ukrajnából is van rajongónk.

Legkedveltebb tartalmaink

A legtöbb elérést ebben a hónapbanMindig légy kedves az emberekhez. Bármilyen rosszak is veled, mutasd meg nekik, hogy te nem vagy olyan, mint ők.” idézetet tartalmazó képünk, valamint egy szakályi család története érte el. Népszerű volt ezen kívül még egy tavaly posztolt tartalmunk is, mely a téli szünetben vált felkapottá, ennél a posztál már 200 feletti megosztásszámnál tartunk. Érdekesebb cikkeink közé tartozott még a 31 lélegzetállító fotó az emberiségről, sokan kerestétek a 18 háromszöget is a 120 feletti IQ bizonyításaként, illetve érdekelt benneteket, hogy mi történik az agyatokkal, ha az ágyban is telefonoztok.